Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavuk ile cinsel birleşme ekiekieki

Mavi

Öne çıkan mesajlar

kendini horoz sandi heralde..
ya da kizlara söylenen pilic lafindan yola cikip azarak gözü döndü hua.
bu aksam yemege tavuk vardi , yiyemeyecegim artik sanirim =/[signature][hline]why don't you take me there
wanna feel some infinity
why don't we just dare
cause after all remains ... Eternity

lylide..
Sosyal ağlarda paylaş

yazıklar olsun gerizekalı şerefsiz pislik.Ne istiyosun minicik tavuktan hayvan herif.İç organlarını zedelemiş hayvanın hayvan ya Yuh lan ben olsam bırak bıçaklamayı silahla milahla vururdum denyoyu[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır.
Tuğrul Güner(diablotg)
Atlantis Uo
www.atlantis.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

aAaa. Ayıp tavuğun suratına mozaik çekmeleri lazımdı. Sonra nasıl bakacak diğer tavuk arklarının suratına. zzZz.[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

Sosyal ağlarda paylaş

ahahaahahaahhaahah abi yok artık türkiyeden başka yerde olurmu acaba koptum akşam akşam tavuk ya yuh fasfasdasdas eşşek de mi yokmuş etrafta yuh be yuuh[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
gerab, 6 Kasım 2005 17:29 tarihinde demiş ki:sarayda banyoyu geçtim tuvalet yokmuş o matmazellerin şişik büyük etekleri ne için zannediyorsun sen hanımlar yürürken tuvaletlerini bırakırlarmış arkadan bide çöpçü dolaşırmış

Sosyal ağlarda paylaş

ya adam aids falan olsa sora bu tavuğa bulaşsa sora bu tavuk bi horozla yatsa bu horoz bütün kümesle yapsa sora ev hediyesi olarak bi tavuk diğerine götürülse bu aids tüm kümeslere yayılsa bi süre sonra dünyadaki tavuk soyu tükense nası olurdu acaba[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...